Snel uw septische put laten ledigen in Oost Vlaanderen

Bij ons geen gepruts en half werk, maar een bekwame ontstopper. Onze deskundige vakmannen weten precies hoe ze uw septische put moeten aanpakken.

Laat uw Septische ledigen bij de Gentse Ontstoppingsdienst

Hulp nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar. Alle septische putten in Oost Vlaanderen ledigen wij op een professionele en propere manier. Al het afvalwater wordt afgevoerd naar de waterzuivering voor verwerking. U hoeft niet bang te zijn voor beschadigingen of andere ongemakken. Onze teams zijn perfect opgeleid én gebruiken de meest innovatieve apparatuur om hun werk uit te voeren. Meer weten over onze prijzen? Neem gerust contact met ons op.

Ons werkgebied

Wij komen snel bij u langs in de Oost-Vlaamse regio: Gent, Lochristi, Lokeren, Wetteren, Aalst, Zottegem, Oudenaarde, Deinze, Aalter, Eeklo ...

24/24 bereikbaar OFFERTE AANVRAGEN

SNEL EN GRONDIG UW PUT GELEDIGD

Geen halve oplossingen, maar duurzame en milieuvriendelijke ruimingswerken met gegarandeerd effect. U kan rekenen op lage prijzen, innovatieve technologie en een snelle service! Naargelang de aard van ontstopping of reiniging wordt een keuze gemaakt uit verschillende spuitkoppen en materialen voor een zo goed mogelijk resultaat. 


Al het afvalwater wordt afgevoerd naar erkende zuiveringsinstallaties voor verwerking. U ontvangt van ons een verwerkingsattest om uw milieujaarverslag op te stellen.