top of page

Met onze geurdetectie in Oost Vlaanderen werkt uw riolering weer snel optimaal

Last van geurhinder? Maak dan gebruik van onze geurdetectie in Oost Vlaanderen. Niemand heeft graag een rioolgeur in huis.

johnnyfixit.jpg

Een rioolgeur opsporen met geurdetectie

Rioleringlucht of rioleringslucht zoals rioolstank , puttekesgeur of “mozegeur” zoals ze in de volksmond zeggen, maar ook toiletgeur of WC stank. Vaak met regenweer, harde wind, maar zeker ook spontaan kan deze hinderlijke geur opkomen. Deze typische rioolgeur kan in zowat iedere kamer van het huis doordringen.
 

Slechte geuren in uw woning, badkamer of terras zijn vaak het gevolg van scheurtjes in uw riolering of van een beerput die niet meer werkt naar normen. Soms kan dit een lokaal probleem zijn, bijvoorbeeld wanneer de leiding in uw keuken slecht werd aangesloten. In andere gevallen zullen we alle leidingen in uw huis moeten onderzoeken om te ontdekken waar de geurhinder vandaan komt. Vaak is het moeilijk om zo te bepalen waar precies de oorzaak ligt, aangezien je riolering een groot en soms complex netwerk is maar gelukkig hebben we daar een oplossing voor.

Een grondige geurdetectie

Via geurdetectie kunnen we de oorzaak opsporen. Is je toilet, badkamer, afvoer of septische put de schuldige? Onze vakmannen weten perfect hoe ze de oorzaak van deze geurhinder kunnen opsporen en hoe ze deze vervolgens moeten verwijderen. Onze speciale rookmachine blaast geconcentreerde rook onder lichte overdruk in de riolering. Daar waar de rook zichtbaar is, ontsnapt ook de rioolgeur. Op die plaats kan gezocht worden naar de oorzaak van de stank. Wij zoeken uit waar deze geurhinder vandaan komt en verhelpen het probleem.

Snel van uw stankprobleem af

Met het opsporen van de oorzaak kan ook het herstel beginnen. Na detectie van het lek, dichten onze werknemers dit met de nodige zorg en kwaliteit. Onze rioolspecialisten kunnen ter plekke een reparatie uitvoeren, een deelrenovatie uitvoeren of als dat nodig blijkt te zijn een stuk van het riool of afvoer vervangen en is uw stankprobleem snel opgelost. Meer weten? Neem contant met ons op.

gentse-onstoppingsdienst_rookdetectie
gentse-onstoppingsdienst_rookdetectie_2
bottom of page