top of page

De Gentse Ontstoppingsdienst: uw specialist in rioleringswerken!

Bij ons geen gepruts en half werk, maar een bekwame ontstopper. Onze deskundige vakmannen weten precies hoe ze uw afvoerbuizen moeten aanpakken.

johnnyfixit.jpg

Rioleringswerken voor renovatie én nieuwbouw

Hebt u net een huis gekocht met een geurtje aan? Dan is de kans groot dat de riolering verouderd is. Riolen zijn niet vaak perfect of worden niet perfect aangelegd. Gelukkig is de Gentse Ontstoppingsdienst er om u te helpen als er zich problemen voordoen met uw rioolnetwerk. Wij proberen u graag zo snel mogelijk te helpen als er een of meerdere mankementen zijn zodat u weer snel van uw woning kunt genieten zonder u zorgen te maken of last te ondervinden.

 

Schakel De Gentse Ontstoppingsdienst in voor uw rioleringswerken. En we doen meer dan renovatie. Bent u aan het bouwen? Besteed dan voldoende zorg aan het uitdenken en plaatsen van uw rioolstelsel. Op zoek naar een specialist in rioolwerken? Bij ons bent u aan het juiste adres! 

 

Met het juiste materiaal en de juiste mensen herstellen en vernieuwen we uw riool en laten we de plek netjes achter. Een riool herstellen en extra rioleringswerken uitvoeren blijkt dan toch niet zo erg te zijn. Een lekkende afvoerbuis of kapotte riool herstellen lijkt een vuile karwij. Wij houden het graag netjes, dat is leuker voor iedereen.

foto_riol4
foto_riol5
foto_riol3
foto_riol1
gentse-onstoppingsdienst_rioolering_1
bottom of page