Onze snelle ruimdienst in de regio Gent  

Bij ons geen gepruts en half werk, maar een bekwame ontstopper. Onze deskundige vakmannen weten precies hoe ze uw afvoerbuizen moeten aanpakken.

SNEL EN GRONDIG UW PUTTEN GEREINIGD & GERUIMD

Geen halve oplossingen, maar duurzame en milieuvriendelijke ruimingswerken met gegarandeerd effect. U kan rekenen op lage prijzen, innovatieve technologie en een snelle service! Naargelang de aard van ontstopping of reiniging wordt een keuze gemaakt uit verschillende spuitkoppen en materialen voor een zo goed mogelijk resultaat. 


Al het afvalwater wordt afgevoerd naar erkende zuiveringsinstallaties voor verwerking. U ontvangt van ons een verwerkingsattest om uw milieujaarverslag op te stellen.

SEPTISCHE PUT LEDIGEN

Dankzij onze professionele aanpak behoren klachten als een volle beerput en overlopende vetput al snel tot het verleden. U kan rekenen op een degelijke ruiming tot op de bodem. Onze tankwagens beschikken over de nieuwste technologieën en apparatuur om de ruimingswerken zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Onze ervaren vakmensen werken steeds op een professionele en propere manier, zonder breekwerken. U zal nauwelijks zien dat we bij u zijn geweest.