Snel uw septische put laten ledigen in regio Gent

Bij ons geen gepruts en half werk, maar een bekwame ontstopper. Onze deskundige vakmannen weten precies hoe ze uw septische put moeten aanpakken.

SNEL EN GRONDIG UW PUT GELEDIGD

Geen halve oplossingen, maar duurzame en milieuvriendelijke ruimingswerken met gegarandeerd effect. U kan rekenen op lage prijzen, innovatieve technologie en een snelle service! Naargelang de aard van ontstopping of reiniging wordt een keuze gemaakt uit verschillende spuitkoppen en materialen voor een zo goed mogelijk resultaat. 


Al het afvalwater wordt afgevoerd naar erkende zuiveringsinstallaties voor verwerking. U ontvangt van ons een verwerkingsattest om uw milieujaarverslag op te stellen.

LAAT UW PUT TIJDIG LEDIGEN

Hoe beter u dus de septische put gebruikt en oplet met de materialen, hoe minder vaak u hem zal moeten ledigen. We raden u aan om uw septische put regelmatig te laten ledigen om op die manier een verstopping in de toekomst te vermijden. Wanneer een septische put namelijk vol geraakt, geeft dit problemen met de afvoer. Wettelijk moet een septische put zeker om de 10 jaar geledigd worden.