top of page

Snel uw septische put laten ledigen in Oost Vlaanderen

Bij ons geen gepruts en half werk, maar een bekwame ontstopper. Onze deskundige vakmannen weten precies hoe ze uw septische put moeten aanpakken.

johnnyfixit.jpg

Laat uw Septische ledigen bij de Gentse Ontstoppingsdienst

Volle septische putten, vervuilde waterputten… Als u uw put niet tijdig laat ruimen, kan dat voor heel wat geur- en andere hinder zorgen. Bij woningen met een septische put of beerput wordt het afvalwater van het toilet, douche en lavabo gefilterd door middel van bezinking alvorens het wordt afgevoerd via de riool. Normaal zorgen bacteriën op een natuurlijke manier voor de gedeeltelijke afbraak van het slib, maar er zijn een aantal materialen die voor een verstopping kunnen zorgen. Het gebruik van schoonmaakmiddelen, toiletverfrisser en wc-papier verstoort de bacteriële werking in de septische tank. Er vormt zich dan een laag waardoor de afvoer verstopt raakt.

Wees er daarom op tijd bij met uw ruimingswerken. Wij snellen u te hulp met in Oost Vlaanderen met een vloot perfect uitgeruste ruimwagens en inspectiewagens. We beschikken over alle machines om de situatie van uw put te analyseren en meteen de juiste oplossing voor te stellen. Hoe beter u dus de septische put gebruikt en oplet met de materialen, hoe minder vaak u hem zal moeten ledigen. We raden u aan om uw septische put regelmatig te laten ledigen om op die manier een verstopping in de toekomst te vermijden. Wanneer een beerput namelijk vol geraakt, geeft dit problemen met de afvoer. Wettelijk moet een septische put in Oost Vlaanderen zeker om de 10 jaar geledigd worden.

Hulp nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar. Alle septische putten in Oost Vlaanderen ledigen wij op een professionele en propere manier. Al het afvalwater wordt afgevoerd naar de waterzuivering voor verwerking. U hoeft niet bang te zijn voor beschadigingen of andere ongemakken. Onze teams zijn perfect opgeleid én gebruiken de meest innovatieve apparatuur om hun werk uit te voeren. Meer weten over onze prijzen? Neem gerust contact met ons op.

Ons werkgebied

Wij komen snel bij u langs in de Oost-Vlaamse regio: Gent, Lochristi, Lokeren, Wetteren, Aalst, Zottegem, Oudenaarde, Deinze, Aalter, Eeklo ...

SNEL EN GRONDIG UW PUT GELEDIGD

Geen halve oplossingen, maar duurzame en milieuvriendelijke ruimingswerken met gegarandeerd effect. U kan rekenen op lage prijzen, innovatieve technologie en een snelle service! Naargelang de aard van ontstopping of reiniging wordt een keuze gemaakt uit verschillende spuitkoppen en materialen voor een zo goed mogelijk resultaat. 

 

Al het afvalwater wordt afgevoerd naar erkende zuiveringsinstallaties voor verwerking. U ontvangt van ons een verwerkingsattest om uw milieujaarverslag op te stellen.

LAAT UW PUT TIJDIG LEDIGEN

Hoe beter u dus de septische put gebruikt en oplet met de materialen, hoe minder vaak u hem zal moeten ledigen. We raden u aan om uw septische put regelmatig te laten ledigen om op die manier een verstopping in de toekomst te vermijden. Wanneer een septische put namelijk vol geraakt, geeft dit problemen met de afvoer. Wettelijk moet een septische put zeker om de 10 jaar geledigd worden.

foto_ruim1
foto_ruim2
foto_ruim3
bottom of page