top of page

Uw Ontstoppingsdienst in Oost Vlaanderen

Bij ons geen gepruts en half werk, maar een bekwame ontstoppingsdienst. Onze deskundige vakmannen weten precies hoe ze uw afvoerbuizen moeten aanpakken.

johnnyfixit.jpg
pijl

De Gentse Ontstoppingsdienst: voor elke klus

Onze ontstoppingsdienst is actief in heel Oost Vlaanderen

De Gentse Ontstoppingsdienst te Oost-Vlaanderen is 24u. op 24u. paraat voor het ontstoppen van uw rioleringen, bad, lavabo, wc en gootsteen.

Wij zijn gespecialiseerd in ontstoppingen bij appartementen en flats. Door de inspectie met onze rioolcamera lokaliseren we en stellen we een diagnose van de problemen met uw afvoerleidingen. Dit in afvoerleidingen van 30 tot 500mm. Hierdoor kunnen we eventueel gebroken afvoerleidingen opsporen en de toestand van schouwpijpen nakijken. We lokaliseren geurhinder en vocht tussen de wanden in een mum van tijd.

Voor nieuwbouw en verbouwingen doen we allerlei sanitaire en herstellingswerken. Van het vernieuwen van rioleringen tot het ruimen van uw aalput en vetput. U kan steeds bij ons terecht, zelfs voor het leegpompen van een kelder.

Als er sprake is van wortelgroei in uw riool kan dit door middel van een wortelfrees verwijderd worden. Wij hebben wortelfrezen met diameter van 12,5 cm tot 50 cm. Niets houdt ons nog tegen ! Bel ons en wij komen uw probleem snel oplossen.

Deskundige vakmannen 

Uw afvoerbuizen ontstoppen met een hogedrukreiniger of spiraalmachine? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vinden we niet onmiddellijk het probleem? Dan zetten wij rioolcamera’s in om uw afvoerbuizen en riolen te onderzoeken. Last van onaangename geurtjes in uw woning? Dan hebt u misschien een lek in uw riolen. En dan herstelt of renoveert de Gentse Ontstoppingsdienst ze. Zit u met een overvolle beer- of vetput? Eén telefoontje en de Gentse Ontstoppingsdienst komt eraan!

Hoogtechnologisch materiaal

Bij ons geen gepruts en half werk, maar een bekwame ontstoppingsdienst. Onze deskundige vakmannen weten precies hoe ze uw afvoerbuizen moeten aanpakken. En met ons hoogtechnologische werkmateriaal is het probleem zó verholpen - blijvend. Zo geniet u weer volop van alle comfort in uw woning. Uw leidingen slikken het vele afvalwater niet meer? Bel dan snel een ontstopper.

Snelle service

Problemen met uw afvoerbuizen: het is geen lachertje. Het liefst van al wilt u snél een ontstopper ter plaatse. En dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom staat de Gentse Ontstoppingsdienst altijd voor u klaar: de klok rond.

foto2
foto_gentse
cam_foto0
bottom of page