top of page

Snel uw regenwaterput laten reinigen in regio Gent

Bij ons geen gepruts en half werk, maar een bekwame ontstopper. Onze deskundige vakmannen weten precies hoe ze uw regenwaterput moeten aanpakken.

johnnyfixit.jpg

GEBRUIK VAN UW REGENWATERPUT 

Het gebruik van regenwater heeft veel voordelen en wordt dan ook aangemoedigd door de overheid. Het is goed voor het milieu én voor de portemonnee. Er zijn heel wat huishoudelijke taken waarvoor u water nodig hebt, maar waarvoor drinkwater te duur en kostbaar is. Denk maar aan kledij wassen, toilet doorspoelen, planten water geven, auto wassen, et cetera. Voor deze taken is het interessant om regenwater te gebruiken.

REGELMATIG ONDERHOUD IS VERSTANDIG

Wanneer uw regenwaterput een vieze kleur of geur heeft, neem dan contact op met ons. Net zoals septische putten is het belangrijk om regenwaterputten te onderhouden om te vermijden dat er op termijn vuiligheid door de filter glipt. Onze ervaren vakmensen pompen de put leeg en reinigen de bodem en wanden met hoge druk. Onze tankwagens beschikken over de nieuwste technologieën en apparatuur om zo efficiënt mogelijk te werken. Elke regenwaterput reinigen wij op een professionele en propere manier. U kan bij ons terecht voor een perfecte reiniging in een zo kort mogelijke tijd.

foto_ruim1
foto_ruim2
foto_ruim3
bottom of page