top of page

Snel uw vetput laten ledigen in regio Gent

Bij ons geen gepruts en half werk, maar een bekwame ontstopper. Onze deskundige vakmannen weten precies hoe ze uw vetput moeten aanpakken.

johnnyfixit.jpg

HOUDT UW VETPUT CORRECT IN BEDRIJF

Onze service bestaat uit het legen, reinigen, inspecteren en onderhouden van uw vetput; zowel voor particulieren als bedrijven. Het gebruik van zo’n vetvanger is bijvoorbeeld verplicht voor restaurants, slagerijen, supermarkten en industriële bakkerijen waar er organische vetten en oliën voorkomen. Maak een afspraak en wij stellen voor u een offerte op zodat het duidelijk is welke kosten u kan verwachten voor het legen van uw vetput.

WANNEER UW VETPUT LEDIGEN?

U moet uw vetput legen vanaf dat de vetlaag ongeveer 16 centimeter dik is of wanneer de put halfvol zit met vet. Een vetput moet minstens 1 keer per jaar geledigd worden in het kader van uw milieuvergunning. De frequentie van het onderhoud is afhankelijk van de hoeveelheid vet dat geloosd wordt. Bij sommige bedrijven kan dit al om het half jaar nodig zijn, bij anderen om het kwartaal. U kan de frequentie van het legen van uw vetput verminderen door simpelweg minder vet te lozen.

foto_ruim1
foto_ruim2
foto_ruim3
bottom of page