top of page

Uw Ontstoppingsdienst in Oudenaarde

Bij ons geen gepruts en half werk, maar een bekwame ontstoppingsdienst. Onze deskundige vakmannen weten precies hoe ze uw afvoerbuizen moeten aanpakken.

johnnyfixit.jpg
pijl

De Gentse Ontstoppingsdienst: voor elke klus in Oudenaarde

cam_foto0

Deskundige vakmannen 

Bij ons geen gepruts en half werk, maar een bekwame ontstoppingsdienst. Onze deskundige vakmannen weten precies hoe ze uw afvoerbuizen moeten aanpakken. En met ons hoogtechnologische werkmateriaal is het probleem zó verholpen - blijvend. Zo geniet u weer volop van alle comfort in uw woning. De Gentse Ontstoppingsdienst altijd voor u klaar: de klok rond.

foto_gentse

24 op 24 op afroep beschikbaar in Oudenaarde

De Gentse Ontstoppingsdienst is ook in Oudenaarde 24u. op 24u. paraat voor het ontstoppen van uw rioleringen, bad, lavabo, wc en gootsteen. Eén telefoontje en de Gentse Ontstoppingsdienst komt eraan!


Wij zijn gespecialiseerd in ontstoppingen bij appartementen en flats. Door de inspectie met onze rioolcamera lokaliseren we en stellen we een diagnose van de problemen met uw afvoerleidingen. Dit in afvoerleidingen van 30 tot 500mm. Hierdoor kunnen we eventueel gebroken afvoerleidingen opsporen en de toestand van schouwpijpen nakijken. We lokaliseren geurhinder en vocht tussen de wanden in een mum van tijd.

Voor nieuwbouw en verbouwingen doen we allerlei
sanitaire en herstellingswerken. Van het vernieuwen van rioleringen tot het ruimen van uw aalput en vetput. U kan steeds bij ons terecht, zelfs voor het leegpompen van een kelder.

Als er sprake is van
wortelgroei in uw riool kan dit door middel van een wortelfrees verwijderd worden. Wij hebben wortelfrezen met diameter van 12,5 cm tot 50 cm. Niets houdt ons nog tegen ! Bel ons en wij komen uw probleem snel oplossen.

Septische put ledigen in Oudenaarde?

Wij snellen u te hulp in Oudenaarde voor het ledigen van septische putten met een vloot perfect uitgeruste ruimwagens en inspectiewagens. Zij beschikken over alle machines om de situatie van uw septische put te analyseren en meteen de juiste oplossing voor te stellen. Hoe beter u dus de septische put gebruikt en oplet met de materialen, hoe minder vaak u hem zal moeten ledigen.We raden u aan om uw septische put regelmatig te laten ledigen om op die manier een verstopping in de toekomst te vermijden. Wanneer een beerput namelijk vol geraakt, geeft dit problemen met de afvoer. Wettelijk moet een septische put zeker om de 10 jaar geledigd worden.

bottom of page